Termenul limita pentru trimiterea rezumatelor a expirat.

METODE DE TRIMITERE A REZUMATELOR

• prin completarea FORMULARULUI PENTRU TRIMITEREA REZUMATELOR – forma recomandata de trimitere (formularul este disponibil dupa logarea in contul personal si accesarea sectiunii “Inscrierea rezumatelor”);
• prin e-mail pe adresa: contact@cursoncologie.ro, ca fisier atasat (va rugam sa precizati in email forma de prezentare si tematica)
Lucrarile Scolii de Vara vor fi creditate cu ore EMC de catre Colegiul Medicilor Romania si de catre OAMGMAMR.

Termenul limita pentru trimiterea rezumatelor este 15 iunie 2019.

ATENTIE!
Se accepta doar lucrari nepublicate, la care cel putin autorul prezentator a achitat taxa de participare. Autorii isi asuma integral raspunderea asupra continutului.

Rezumatele vor fi publicate intr-un volum cu ISBN, la o editura acreditata CNCSIS.

CONFIRMARI
Rezumatele acceptate de catre Comitetul stiintific vor fi confirmate autorilor prin e-mail dupa data de 15 iunie 2019 si vor fi publicate in volumul de rezumate al conferintei.
 CONDITII DE PREZENTARE
Forma de prezentare a lucrarilor: oral sau e-Poster.
In cadrul prezentarilor orale, organizatorii asigura proiectarea lucrarii de pe un calculator/laptop cu sistem de operare Windows 7/10 cu pachetul MS OFFICE. Avem rugamintea ca formatul electronic al prezentarilor orale sa fie ppt sau pptx.
Organizatorii nu isi asuma raspunderea proiectarii necorespunzatoare pentru un alt format electronic al prezentarii orale si pentru alte echipamente.
Comitetul stiintific isi rezerva dreptul de a accepta sau respinge lucrarile propuse si de a selecta lucrarile in vederea prezentarii orale sau e-Poster.

INSTRUCTIUNI DE REDACTARE
Va rugam sa respectati urmatoarele cerinte de redactare:
– rezumatul nu poate contine mai mult de 250 cuvinte;
– rezumatul va fi trimis in limba romana;
– tot textul se scrie fara aliniat de paragraf sau alte indentari;
– rezumatul nu va fi formatat;
– rezumatul va fi redactat cu diacritice.

Va rugam sa dati click aici pentru a descarca un model de e-poster pe care il puteti folosi.
e-Posterele trebuie trimise pana la data de 28 mai 2018 la adresa contact@cnchirurgie.ro.

Rezumatul trebuie sa cuprinda:
– titlul, scris cu majuscule urmat de un rand gol; titlul (inclusiv spatiile) nu poate fi mai lung de 200 de caractere;
– numele autorilor, scrise pe un rand, respectand ordinea: initiale prenume (in cazul barbatilor) sau prenume (in cazul femeilor) urmate de nume (nu folositi titluri profesionale/academice); numele autorului ce va prezenta lucrarea trebuie subliniat; dupa lista autorilor se va lasa un rand liber;
– afilierea (sectie, institutie, oras, tara), atat a primului autor, cat si a coautorilor. Se scrie totul pe un rand, urmat de un nou rand liber. Prima litera a fiecarui cuvant trebuie scrisa cu majuscula;
– se va insera un rand ce va cuprinde 3 – 5 cuvinte cheie;
– textul propriu-zis trebuie sa respecte structura cunoscuta: introducere, material si metoda, rezultate, concluzii (se vor evita formularile de gen “rezultatele vor fi prezentate”); textul trebuie sa contina suficiente detalii pentru a putea justifica concluzia;
– nu se accepta grafice si tabele in rezumat;
– toate abrevierile vor fi explicate la prima utilizare in text.